Vihertantta Oy

Vihertantta Oy är ett glatt och fördomsfritt småföretag inom grönbranschen, grundat 2012. Företaget kombinerar mångsidigt grönkunnande med stark kundfokusering. Därför erbjuder Vihertantta sina kunder professionell och personlig service, i form av bl.a rådgivning och föreläsningar.

Företagaren Tina Wessman – tantta själv – är trädgårdsmästare inom grönsektorn. Hon bytte i vuxen ålder en ansvarsfull position inom businessvärlden till fysiskt jobb och estetiska upplevelser.

I Vihertanttas värld kan vem som helst njuta av levande grönt, oberoende av var det växer. Trädgårdar, balkonger, terasser, koloniträdgårdar, inomhus – alla är ypperliga växtplatser för levande grönt. Det väsenliga är att välja rätt växter för växtplatsen i fråga.

Vihertantta erbjuder trädgårdstjänster, rådgivning och planering åt alla – ung och gammal, stora och små familjer, husbolag, föreningar… Tjänsterna är professionellt av hög klass och alltid skräddarsydda. Tjänsterna finns tillgängliga på svenska, finska och engelska.

Det spelar ingen roll om behovet av tjänster är litet eller stort, kontunuerligt eller en engångsföreteelse, konsultering eller förverkligande. Du får allt via en kontakt, eftersom Vihertantta har ett vidsträckt och pålitligt nätverk redo att hjälpa Dig.

Kontaktinformation