Vihertantta Oy

Vihertantan mielestä kaikilla on oikeus nauttia ympärillään olevista elävistä kasveista – tavalla joka mahdollistaa oman ajan käytön siihen mitä itse haluaa, jaksaa, ehtii tai osaa tehdä. Palvelut räätälöidään aina ostajan tarpeen mukaisesti.

Neuvonta ja suunnittelu

Vihertantta tarjoaa neuvonta- ja suunnittelupalveluja sekä isoille että pienille pihoille, terasseille ja parvekkeille. Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja perusperiaate kaikissa töissä on, ettei asiakasta jätetä yksin sen jälkeen, kun hän on saanut tilaamansa työn.

Esimerkkejä tilanteista, joissa Vihertantta voi olla avuksi:

 Neuvonnan ja suunnittelun palvelupaketit:

  • Minineuvonta
  • Pihaneuvonta
  • Luonnostelmat
  • Luonnokset
  • Suunnitelmat

Ota yhteyttä, niin toimitan Sinulle tarkemman kuvauksen palvelupaketeista hinta-arvioineen.

Hoitopalvelut 

Vihertantan tarjoamat hoitopalvelut toteutetaan joko erikseen sovittuina yksittäiskäynteinä tai sopimuspohjaisesti – aina halutun laajuisena.

Yksittäisiä hoitokäyntejä voit tilata tarvittaessa. Hoitosopimukset tehdään joko vuodeksi kerrallaan tai vaikka kesäloman ajaksi. Sopimuksen myötä voit unohtaa pihahuolesi – työt tulevat hoidetuksi silloin kun niiden aika on.

Hoitotöiden työkustannus on kotitalousvähennyskelpoinen. Verohallinnon ohjeet kotitalousvähennyksestä löydät täältä.

Lahjakortit 

Unohda turhakkeet, jotka jäävät kaapin perälle. Anna läheisellesi lahja, joka ei rasita luontoa ja josta on taatusti sekä iloa että hyötyä.

Lahjakortit räätälöidään tapauskohtaisesti, ja jos vastaanottaja haluaa vaihtaa saamansa palvelun toiseen, niin se onnistuu vallan mainiosti.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä ihana yllätys.