Vihertantta Oy

Uusi talo ja korkkaamaton tontti. Nyt tästä pitäisi saada meidän näköinen piha. Missäköhän välissä minä sen hoidan – ja miten?!

Pihan rakentaminen on työlästä puuhaa, eikä se synny ihan käden käänteessä. Viihtyisä piha ei välttämättä synny pelkästään kasveilla, vaan tarvitaan myös kivetyksiä, oleskelualueita, valaistusta, leikkipaikkoja,… Kaikkea voi – ja saa – toivoa. Ja kaiken toteuttaminen on mahdollista, tavalla tai toisella.

Jos sinulla ei ole valmista pihasuunnitelmaa, niin tilaa se ja suunnitelman toteutus ammattilaiselta. Yhden kontaktin kautta saat kaiken – suunnitelman ja työn. Suunnitelman toteutus saattaa lähteä maansiirtotöistä ja päättyä lehtipensaiden istutusleikkauksiin, mutta välivaiheet eivät ole sinun ongelmasi.

Tai kenties haluat jättää suunnitelmaan tilaa omalle luovuudellesi, valita kasvit itse ja tehdä pihan rakentamisesta itsellesi muutaman vuoden kasvukausiprojektin? Ei hätää – tilaa pihaluonnostelma, jota voit itse täsmentää haluamillasi kasveilla. Saat myös apua työvaiheiden suunnittelussa ja neuvoja niiden toteuttamiseen.

Älä riudu tyhjän pihasi kanssa – ulkoista tarvittavat vaiheet ja työt ammattilaisen hoidettavaksi.